fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Як український бізнес може співпрацювати у військовій сфері? Про це знає Дмитро Томчук – ще один спікер на Саміті професійних фандрейзерів «Помічники Героїв», який ІСАР Єднання організовує в Києві 12 вересня.

photo 2024 08 28 09 09 18

Дмитро Томчук – успішний український підприємець із понад 20-річним досвідом, засновник інвестиційного фонду FISON, що спеціалізується на підтримці IT-проєктів. Він також є постійним членом журі вітчизняних стартап-конкурсів та конкурсів з інвестування для українських підприємців. Окрім цього, Дмитро написав книжки «Тут Клює» – про український бізнес, та «Не зупиняйте білий автобус» – про евакуацію дітей з окупованих територій.

Під час Саміту Дмитро, який безпосередньо залучений до матеріально-технічної співпраці з українськими військовими, поділиться практичним досвідом взаємодії бізнесу і військових.

Не втрачайте нагоду взяти участь в обговоренні актуальних питань та трендів українського фандрейзингу і реєструйтесь на Саміт за посиланням вже сьогодні: https://forms.gle/U5CKDW2wjWnm4eD36