fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Кожен з нас зараз фандрейзить, збираючи гроші для фронту: хтось чоловіку чи сину, хтось подрузі, брату, колезі по роботі, сусіду. Як робити це етично? Як відчувати та комунікувати емоції поточного моменту, але не спекулювати на шок-контенті? Про «інтуїтивний фандрейзинг» у соцмережах розкаже директорка БФ Лелека-Україна Ірина Гук, спікерка Саміту професійних фандрейзерів «Помічники Героїв», який ІСАР Єднання проводить 12 вересня.

IMG 1760

Ірина Гук займається медичним волонтерством для армії понад 10 років: від коробок із зеленкою і першими «натівськими» аптечками до керівництва такмед-фондом і адвокації змін державних стандартів медзабезпечення. БФ Лелека-Україна – це американо-українська ініціатива, що з 2014 року постачає тактичну медицину до війська. Під час великої війни благодійники сфокусувалися на забезпеченні бойових медиків: медичними рюкзаками, спеціалізованими розхідниками, ношами, евакуаційним транспортом і системами РЕБ для його захисту від fpv-дронів. За останні 12 місяців фонд надав допомоги медикам Сил Оборони на понад 174 млн грн.

Від Ірини Гук ви ще дізнаєтесь, як збирати гроші для військових на третій рік війни, якщо ти не професійний маркетолог чи рекламщик, та чому кожен член благодійної команди має спілкуватися з людиною в окопі, а не бачити ефективність виключно в графіках, цифрах і завершених проєктах.

Реєструйтесь на Саміт професійних фандрейзерів «Помічники Героїв» вже зараз, аби дізнатись про фандрейзингові проєкти БФ Лелека-Україна більше. Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/U5CKDW2wjWnm4eD36