fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Високий рівень самоорганізації суспільства та взаємна підтримка перед щоденними викликами війни вирізняє український досвід фандрейзингу останніх років і є тим, чим ми можемо поділитись зі світом.

Brochure v03

Під час Саміту професійних фандрейзерів «Помічники героїв», який відбудеться 12 вересня за ініціативи ІСАР Єднання, ми презентуємо нове ґрунтовне дослідження діяльності донорських та міжнародних організацій в Україні у 2022-2024 роках. Дослідження провів Інститут аналітики та адвокації у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства». Автори дослідження проаналізували діяльність 162 організацій, які надавали безповоротну допомогу Україні, а також провели 10 глибинних інтерв'ю із представниками міжнародних, донорських та неурядових організацій про те, як глобальні ініціативи впливають на локальні зміни під час війни.

Також ІСАР Єднання представить унікальну книгу, яка зібрала вражаючі та надихаючі історії українських фандрейзерів та наглядно демонструє кейси нестандартних підходів до залучення коштів, які цілком можуть стати прикладами для наслідування у світі.

Не пропустіть можливість взяти участь у Саміті професійних фандрейзерів «Помічники Героїв». Зареєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/U5CKDW2wjWnm4eD36