fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Фраза «Цей день настав!» стала однією з візитівок українського фандрейзингу. Тому на Саміті професійних фандрейзерів «Помічники Героїв» не могло обійтись без Благодійного фонду Сергія Притули, який представить директор фонду Андрій Шувалов.

Shuvalov fb

Армія дронів чи справжній супутник? Модульне житло чи розмінування? Здається, для фонду не існує неможливих завдань. Андрій поділиться унікальними прикладами того, як невтомно надихати українців і світ закривати багатомільйонній збори на найнагальніші воєнні та гуманітарні потреби.

Андрій прийшов до фонду як волонтер у березні 2022 року та допомагав організовувати роботу складу на Подолі. Згодом став керівником операційно-логістичного відділу, відповідав за оперативну логістику та оптимізацію взаємодії між Київським та Дніпровським хабами.

«Кожен має бути залученим до захисту країни. Ти або у війську, або допомагаєш військовим перемогти ворога. Це - моя мотивація. А ще син, якого я хочу виростити у вільній, незалежній країні», – говорить Андрій.

Тож поспішайте, сьогодні о 18:00 завершується реєстрація на Саміт, який відбудеться 12 вересня в Києві за ініціативи ІСАР Єднання – https://forms.gle/U5CKDW2wjWnm4eD36.

Не прогавте найцікавішу фандрейзингову подію вересня!