fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Наші закупівлі

Ініціативний центр сприяння та розвитку громадського почину «Єднання» оголошує тендер на надання послуг з підготовки та проведення тренінгу для тренерів в межах грантового конкурсу «Зміцнення спроможностей інфраструктурних організацій для кращих послуг з організаційного розвитку ОГС України», що виконується за Угодою про співпрацю №72012119СА00003 між Агентством США з міжнародного розвитку та ІСАР «Єднання»

Постачальники послуг, які мають бажання взяти участь у тендері, повинні надати свої

комерційні пропозиції з 02 червня 2021 р до 15 червня 2021 р включно. (дати закриття тендеру) на електронну адресу office@ednannia.ua (з поміткою у темі листа «тендер_ тренінгу для тренерів»)

Довідки за тел. (044) 2010160

Відповідальна особа  за проведення закупівлі: Климова Наталія

Термін надання послуг: Липень грудень 2021 року

Технічні характеристики та обсяг:

Дати проведення тренінгів погоджуються додатково, можливі зміні.

Місце - м. Київ або Київська область

Повне найменування послуги:

Очікуваний об’єм надаваних послуг включає:

Підготовка та проведення тренінгу для тренерів в межах грантового конкурсу «Зміцнення спроможностей інфраструктурних організацій для кращих послуг з організаційного розвитку ОГС України»,

•               Підготовка та проведення першого 5-денного тренінгу для тренерів для представників  інфраструктурних ОГС.

•               Методична підтримка та надання онлайн консультацій  інфраструктурним організаціям у процесі розробки ними авторських курикулумів.

•               Підготовка та проведення другого 5-денного тренінгу для тренерів для представників  інфраструктурних ОГС.

•               Онлайн супровід і супервізія  інфраструктурних організацій у процесі пілотування ними розроблених навчальних продуктів, консультації для доопрацювання розроблених послуг.

Разом із комерційною пропозицією необхідно подати:

• резюме тренера (тренерів).

Ключовими критеріями відбору постачальника послуг є:

·       Вартість надання послуг;

  • Досвід проведення тренінгів, навчальних заходів, стратегічних сесій;
  • Досвід роботи у громадському секторі.