fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

26 листопада 2020 року стартує інформаційна кампанія Міністерства культури та інформаційної політики України та "Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства України”, яка продемонструє успіхи проєктів організацій громадянського суспільства (ОГС), втілених у життя разом із органами виконавчої влади. Ми впевнені, що ці дієві практики спільної роботи стануть прикладом та натхненням для всіх, хто вболіває та займається розвитком суспільства свідомих та відповідальних громадян.

Прес-конференція з нагоди запуску інформаційної кампанії “Громадянське суспільство та влада - кращі практики співпраці” відбудеться 26 листопада 2020 року (четвер) з 13:30 до 14:30 в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» за адресою м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16.

Спікери

●      Тарас Шевченко, заступник Міністра культури та інформаційної політики України

●      Олександр Ярема, Державний секретар Кабінету Міністрів України

●      Володимир Шейгус,  виконавчий директор Ісар Єднання

●      Олеся Холопік, директорка Центру демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ)

●      Світлана Конончук, виконавча директорка Українського незалежного центру політичних досліджень (УНЦПД)

Трансляція відбуватиметься на офіційній сторінці проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України” та офіційній сторінці Міністерства культури та інформаційної політики України у мережі Facebook. Також відбуватиметься трансляція на офіційній сторінці “Укрінформ” на платформі YouTube.

Під час події партнери представлять всі деталі кампанії та збору успішних практик. 

Якщо у вас виникли додаткові запитання, прохання звертатися до Ольги Коцеруби, менеджерки комунікацій kotseruba@ednannia.ua 

 

*Проєкт "Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України" реалізується ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ), завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Мета проєкту - покращити середовище діяльності громадянського суспільства та зміцнити інституційні спроможності ОГС для підвищення самозарадності громадського сектору.