fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

З великою радістю хочемо анонсувати 17 грудня 2020 року повернення улюбленої події тисяч людей, Форуму розвитку громадянського суспільства!
Цьогоріч, певно, як ніколи, нам усім хочеться відчути, що ми не наодинці, що поруч є однодумці, що громадянське суспільство – єдине та спроможне здолати всі виклики.

Уперше за всю історію Форуму він відбудеться у форматі всеукраїнського телемарафону, який поєднає усі регіони України. 25 комунікативних майданчиків (всі області та Крим) сформують інтерактивну мапу громадянського суспільства, яке продемонструє згуртованість перед кризою невизначеності. 

Регіональні майданчики працюватимуть у строгій відповідності до умов карантину :
- якщо на момент проведення Форуму область перебуватиме в “червоній зоні“ карантину – усі регіональні заходи Форуму проводитимуться виключно онлайн;
- якщо на момент проведення Форуму область перебуватиме в “помаранчевій“, “жовтій“ чи “зеленій зоні“ – усі регіональні заходи Форуму проводитимуться у змішаному онлайн-офлайн форматі відповідно до нормативів розміщення учасників, встановлених вимогами Уряду України (кількість людей на локації не перевищує нормативи);
- майданчик у Києві працюватиме за аналогічними правилами.

Кожен регіональний партнер представить свою тему та програму.

Усі трансляції відбуватимуться на онлайн платформі, доступ до яких ви матимете лише після реєстрації

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ