fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

12-14 січня Програма USAID РАДА проводить онлайн тренінг для представників громадських організацій на тему "Участь громадськості в роботі парламенту та законотворчому процесі. Адвокація".

Як працює український парламент? Як приймаються закони? Як громадськість може долучитись до роботи парламенту, зокрема до законотворчого процесу? На яких етапах, у яких формах та за допомогою яких інструментів можлива така участь? Відповіді на ці питання отримають учасники під час тренінгу.

Запрошуємо до участі представників громадських організацій!

Тренінг відбудеться на онлайн платформі ZOOM.

Час онлайн сесій щодня 10.00-13.30. Участь у тренінгу передбачає участь в онлайн сесіях та виконання домашнього завдання.

Для участі в онлайн тренінгу, будь ласка, заповніть реєстраційну форму за посиланням https://forms.gle/sf6ULcseC4xr28f3A

Будь ласка, зверніть увагу, що тренінг це комплексний захід і передбачає залученість учасників протягом всіх трьох днів. Реєструйтесь до участі лише у тому випадку, якщо Ви будете брати участь у тренінгу три дні, 12-14 січня.

Важливі технічні моменти:

1.           Для участі в онлайн тренінгу використовувати стаціонарні комп’ютери або ноутбуки (телефон не дозволяє в повній мірі використовувати можливості платформи zoom під час виконання практичних завдань),

2.           Наявність відеокамери та мікрофону на стаціонарному комп’ютері чи ноутбуці

Після реєстрації Вам буде надіслано інструкцію про приєднання до відеоконференції на платформі ZOOM та інші деталі.

 

Переглянути програму тренінгу