fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

ІСАР Єднання спільно з американським урядовим агентством «Корпус миру США в Україні» організовує міжматерикові бесіди про особливості роботи неурядових організацій двох країн.
Бесіди відбуватимуться в рамках проєкту віртуальної співпраці Корпусу миру США в Україні, який реалізовується спільно з ІСАР Єднання.

Своїм досвідом віддаленої роботи в громадському секторі буде ділитися громадська діячка, освітянка Джорсана Торрес, яка спеціально була запрошена учасницями проєкту Корпусу Миру Еммері Брекке та Крістал Котовскі-Едмундс. Модеруватиме розмову Андрій Донець, керівник прогам ІСАР Єднання.
До пандемії учасники проєктів Корпусу Миру працювали в Україні і активно взаємодіяли з громадським сектором. Ви будете здивовані почути, що найбільше дивує американських колег в нашій роботі.
Запрошуємо українські організації громадянського суспільства долучитися до вечірньої бесіди і обмінятися своїми враженнями та досвідом.

Щоб взаємодіяти, реєструйтеся

https://forms.gle/qp4HjqUUraJR1c7W6

Також ви зможете переглянути бесіду у прямому ефірі, тисніть вподобайку, щоб не пропустити сповіщення!

Трішки про головну учасницю нашої бесіди:
Джорсана Торрес народилася та виросла в Лос-Анджелесі, закінчила Університет Каліфорнії у Ріверсайді і отримала диплом політолога з фокусом на міжнародні відносини. Джорсана працювала у різних молодіжних та освітніх неурядових організаціях у Південному Лос-Анджелесі, була учасником проєкту Розвитку молоді Корпусу миру в Західній Україні з 2017-2018 років. Нині Джорсана віддалено працює керівником програми для дівочої неурядової організації, яка базується в початковій школі.

Учасниці проєкту Корпусу миру надають консультативну допомогу нашій організації в рамках віртуальної служби Корпусу миру.

Обкладинка Facebook події 1920x1080 пікс 7