fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

ІСАР Єднання організовує серію вебінарів про регулювання юридичних та фінансових питань у взаємодії волонтерів з громадськими організаціями та благодійними фондами.
Приводом для додаткових роз'яснень стало впровадження законодавчих змін (№2519 зміни до ЗУ “Про волонтерську діяльність” та №2520 зміни до Податкового кодексу України).

Це другий вебінар, на якому ми розглянемо, підготовку договору для співпраці з волонтерами. Що варто врахувати?

Спікер вебінару:
Наталія Повтарь, юристка в сфері розвитку та підтримки організацій громадянського суспільства (Центр демократії та верховенства права), експертка проєкту "Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України, що фінансується USAID;

КОЛИ: 31 жовтня, 12:00
ДЕ: zoom, фейсбук сторінка ІСАР Єднання
Реєстрація на вебінар тут: https://ednannia.zoom.us/meeting/register/tZAuceigrj4oGNWTCDQ2dcmEyVCczGKCUlxQ?fbclid=IwAR0WnRzc9GHX8-QQLEFVXR2W_yrNaeQXjhO8k-Vxi3RQ7lpXotuIb_9JP90 

Перший вебінар про загальний огляд законодавчих змін можна переглянути тут https://fb.me/e/5pwiZslbp

Фейсбук подія з прямою трансляцією відбудеться тут https://fb.me/e/37q5G13Iy 

Наступний, третій, вебінар ми плануємо присвятити темі;
- Як волонтеру-благодійнику не платити податків за надану допомогу ВПО та ЗСУ (про пожертви на банківську картку фізичних осіб).
Стежте за нашими анонсами!


Серія вебінарів організована у рамках проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу.

COPY COPY 3333 КОПИЯ