fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Унікальний грантовий конкурс «Загальна підтримка організацій громадянського суспільства»  впроваджуються ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського союзу у межах проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні» (EU4Civil Society Sustainability in Ukraine).

У результаті конкуру було відібрано три організації, які особливо потребують організаційну та технічну підтримку у цей період викликів. Але в той же час відбіркова комісія оцінила та обрала саме тих, які мають бачення та спроможність використати ці нові виклики і наростити лідерський потенціал. Організації, які мають стратегічний намір набути нових компетенцій і стати впливовим агентом змін та посилити вплив громадського сектору загалом.

Серед переможців:

  1. ГО «Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів»;
  2. ГО «Креавита»;
  3. Громадська спілка «Українська мережа за права дитини».

Головна мета конкурсу - забезпечити підтримку розвитку спроможностей ОГС в умовах викликів  та непередбачуваних ситуацій. Конкурс був спрямований на два типи організацій – інфраструктурні громадські організації, а також ті, які займаються захистом прав людини та розвитком демократії, в тому числі, працюють над подоланням викликів COVID-19.

Очікується, що термін реалізації проєктів за цим конкурсом складе від 12 до 18 місяців.

Вітаємо переможців і дякуємо за інтерес до нашого конкурсу.