fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

News

Ісар Єднання залучає громадський сектор до міжнародної Конференції з питань відновлення України (URC 2023) у Лондоні.

Участь громадянського суспільства в усіх ключових процесах держави – один з пріоритетів ІСАР Єднання в адвокаційній роботі, зокрема і на міжнародному рівні.

21–22 червня 2023 року Велика Британія спільно з Україною проведуть у Лондоні міжнародну Конференцію з питань відновлення України (URC 2023).

У межах цієї конференції Ісар Єднання спільно з партнерами проводить дві події:

20 червня 2023 о 9:00 - 18:00

1. Сайд-івент громадянського суспільства «Формуємо нову Україну: Забезпечення стійкого відновлення». Відбудеться у партнерстві з з Chatham house. З програмою можна ознайомитися за посиланням.

Пряма трансляція планується за посиланням https://www.facebook.com/events/1018159392928554 

22 червня  2023 о 14:00 – 18:00

2. Сайд-івент «Стале інклюзивне відновлення громад в Україні». Відбудеться у партнерстві з ГО «Агенції відновлення та розвитку». Ознайомитися з програмою тут

Пряма трансляція планується за посиланням Ютуб  https://www.youtube.com/live/d-zzaZx0Tv0?feature=share

FB https://fb.me/e/Zgot1QhJ

Наша мета заходів – залучення і посилення ролі організацій громадянського суспільства у процесах відновлення країни.

Також аби підсилити візуально роль громадського сектору у процесах відновлення, продемонструвати діяльність громадських організацій, благодійних фондів, організовуємо фото виставку «Місія здійсненна: відбудова України зараз» («Mission possible: Rebuilding Ukraine now»).

Фото виставка – це сильний комунікаційний інструмент, який має намір донести міжнародній спільноті ключове повідомлення – громадський сектор в Україні є драйвером процесів відновлення, ОГС мають довіру в громадах, міжнародних донорів та компетенцію швидко і гнучко реагувати на виклики війни. 

Виставка триватиме  з 19-20 червня 2023 у приміщені .Chatham house в Лондоні (10 St James’s Square
London SW1Y 4LE).

Заходи будуть організовані у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.