fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

News

Даємо шанс отримати безкоштовний доступ на півроку до платформи, яка посилить волонтерські організації!

форум 5.12 3

Повномасштабна війна показала, що системність та злагодженість у роботі волонтерів дає більші результати, ніж хаотичне реагування.

ІСАР Єднання спільно з QELA презентують новий онлайн інструмент, який допоможе громадянському суспільству налагодити сталу і системну внутрішню взаємодію з волонтерами і волонтерками.

 "QELA — це гейміфікований інструмент для побудови громадських спільнот та проведення кампаній. Всередині системи діють конструктор завдань для волонтерів, а також електронні голосування на блокчейні, квізи та опитування. Ігрова форма посилює навички та залученість учасників, зміцнює спільноту ", - розповідає Ірина Бєляєва, координаторка з розвитку партнерств ІСАР Єднання.

Розробники гарантують безпеку даних і надійність роботи платформи. Продукт має україномовний інтерфейс.

Презентація платформи відбудеться у м. Київ. 
Дата: 29 лютого, 2024 з 11:00 до 13:00
Реєстрація доступна за посиланням: https://forms.gle/1mNfBNFDujPey4tz7

Подія проводиться QELA у партнерстві з ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.