fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

News

Запрошуємо представників організацій громадянського суспільства, експертів на інформаційну зустріч «Національна стратегія сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні: де ми зараз і куди рухаємося далі», що відбудеться 18 березня з 13:00 до 15:00.

СКМУ ОБСЄ фб

Учасники зустрічі дізнаються більше про:

Ви можете доєднатися до інформаційної зустрічі онлайн, заповнивши реєстраційну форму https://forms.gle/ndPLMk2PoNVXNrzf9

Реєстрація на захід триватиме до 11:00, 15 березня. Після цього всім підтвердженим учасникам на пошту надійде посилання на зустріч.

Подія буде транслюватись на сторінках ІСАР Єднання у Facebook та YouTube..

Захід проводиться Секретаріатом КМУ спільно з проєктом «Зміцнення спроможності Секретаріату Кабінету Міністрів України і органів публічної влади ефективно співпрацювати з громадянським суспільством» Програми підтримки ОБСЄ для України та за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.