fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Все про фандрейзинг

Нестача коштів та інших ресурсів – дуже поширена ситуація для громадських організацій. Тому вкрай важливо навчитись грамотно шукати джерела фінансування, які посилять вашу спроможність.

Ми зібрали в одному місці кілька цікавих вебінарів, які допоможуть не лише покращити знання з фандрейзингу, отримати робочі інструменти, практичні кейси, а й надихнуть на власні креативні підходи у пошуках ресурсів на соціальні проєкти чи розвиток громадської організації, благодійного фонду тощо.

 

Чому люди дають гроші неприбутковим організаціям?

Насичено і змістовно про різницю між: благодійниками, філантропами, меценатами, донорами, спонсорами та чому це важливо розуміти, щоб отримувати ресурси, як фіксувати мотиви ваших фінансових партнерів, аби не помилитися у спілкуванні з ними при подачі грантових заявок. А також про інструменти залучення фінансування та їх відмінність від мотивів благодійництва, якими послуговуються люди.

Вебінар веде експерт з фандрейзингу й розвитку неприбуткових організацій – Руслан Краплич у рамках серії начальних вебінарів від провайдерів платформи Marketplace.

Дивитися запис ефіру тут.

 

Де знайти гроші на розвиток організації, якщо у вас ще немає досвіду?

Навіть якщо ви новачок у сфері фандрейзингу знаючи алгоритми роботи, ви маєте шанси втілити в життя свій проєкт за кошти, залучені зовні. Більше того, спробувавши раз, цілком можливо вам захочеться повторити цей досвід і вдруге. Адже фандрейзинг – це ефективний робочий інструмент у вашій діяльності і надалі.

Вебінар веде Наталія Музика у рамках серії начальних вебінарів від провайдерів платформи Marketplace.

Дивитися запис ефіру тут.

 

Залучення коштів для вашої громади

У наш час одне із завдань ОТГ - організація пошуку позабюджетних джерел фінансування та залучення для вирішення питань місцевого значення необхідних коштів.

Підготовка власних проєктів – це відповідальна справа, що може сприяти залученню додаткових фінансових та інших ресурсів, як для розвитку ГО, так і самої громади на регулярній основі. Як це зробити та що для цього потрібно – відповіді у вебінарі.

Вебінар веде Алла Смоланка у рамках серії начальних вебінарів від провайдерів платформи Marketplace.

Дивитися запис ефіру тут.

 

Як зібрати кошти в скриньку в мережах магазинів? Розбір фандрейзингових кейсів

Про практичні кейси фандрейзингу – вдалі і не дуже. Практичні інструменти, як підготуватися до зустрічі з людиною, від якої залежить ваш фандрейзинг, як писати листи на цю тему чи як провести спортивний турнір для залучення коштів.

Спікер: В’ячеслав Зирянов – консультант з фандрейзингу, співзасновник фонду «Добряк».

Дивитися запис ефіру тут.

 

Як зробити громадську організацію незалежною від грантів?

Прагнете зробити власну організацію більш фінансово спроможною та почуватися впевнено в часи, коли грантові проєкти завершаться? Тоді цей вебінар створено для вас.

Спікер: Юрій Трохименко – директор з розвитку ГО «Центр «АХАЛАР»

Дивитися запис ефіру тут.

Надихайтесь! Хай вам щастить у всіх ваших починаннях!