fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Премія Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України щорічно присуджується молоді, особливі досягнення якої сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні. Цьогоріч на розгляд Комітету надійшло 63 кандидатури і вперше їх розгляд транслювався онлайн, тож всю процедуру можна було спостерігати у прямому ефірі.

Виконавчий директор ІСАР "Єднання" Володимир Шейгус увійшов до складу Комітету поруч з Віце-прем'єр міністром В'ячеславом Кириленком, Міністром молоді та спорту Ігорем Ждановим, Заступником Міністра молоді та спорту Олександром Яремою, заступником головного редактора телеканалу "Еспресо" Олександром Аргатом, координатором "Благодійного фонду Богдана Гаврилишина" Романом Мельником, екпертом "Реанімаційного пакету реформ" Сергієм Митрофанським, координаторкою "Екологічної варти" Оленою Пащенко та членом редакційної ради Національної телекомпанії України Ярославом Федоренком.

"Мене найдужче вразили історії молодих людей, які, не дивлячись на свій подекуди дуже юний вік, вже так багато роблять для України. Це воїни АТО, що повернулися додому і продовжують підтримувати своїх побратимів, дбають не тільки про себе, але й про громаду. Це "кейси" успіху в громадських ініціативах, що принесли конкретні плоди та результати, цілком практичні зміни на краще - в захисті довкілля, у правозахисній діяльності, у розвитку волонтерського руху. Зрештою, це надзвичайно надихаючі історії особистих перемог - у спорті, науці, культурі та мистецтві. Я щасливий, що мав нагоду особисто пересвідчитися, як багато у нас талановитої молоді!" - прокоментував свою участь в роботі Комітету Володимир Шейгус.