fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

УВАГА! Ми вже отримали заявок удесятеро більше, ніж є місць та дуже вдячні усім учасникам конкурсу за увагу до нашої Школи. Відтак ми достроково припиняємо прийом заявок, щоб якісно опрацювати ті, які вже маємо. Перепрошуємо за незручності та запрошуємо подаватися на наступні наші події та заходи!

***

Запрошуємо директорів, фінансових менеджерів та бухгалтерів ОГС взяти участь у Школі організаційного розвитку, яка відбудеться 24-26 вересня 2018 року в Києві.

У програмі Школи висвітлюватимуться питання фінансових політик і процедур, бухгалтерського обліку, бюджетування, внутрішнього контролю та інші. Школа буде особливо корисною для представників організацій, що вже мають певний досвід роботи та реалізації проектів. Перевага у конкурсному відборі надаватиметься організаціям, що мають річний бюджет не менше 500 000 грн протягом останніх двох років та досвід реалізації щонайменше трьох проектів одночасно.


Участь в роботі Школи передбачає запрошення для двох представників організації: директора та фінансового менеджера або фінансового менеджера та бухгалтера. ІСАР Єднання компенсуватиме витрати, пов'язані з участю в роботі Школи (дорога, харчування та проживання).

Задля участі у школі до 13 вересня 2018 року заповніть цю реєстраційну форму (одна реєстрація від однієї організації!). Список обраних організацій буде оприлюднений щонайпізніше 19 вересня на сайті ІСАР Єднання: http://ednannia.ua

***

Школа організаційного розвитку для фінансових менеджерів та бухгалтерів ОГС проводиться ІСАР Єднання
у межах проекту "Платформа розвитку громадянського суспільства",
який реалізовується у партнерстві з Адміністрацією Президента
завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.