fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України – це проєкт, спрямований на покращення самозарадності та ефективності роботи громадського сектору, зміцнення інституційної спроможності ОГС. Презентація проєкту відбудеться 19 березня в Чернігові та 20 березня в Черкасах.

Під час презентації ви довідаєтеся про пріоритети та процедуру подачі заявок на грантовий конкурс з організаційного розвитку, який відбувається у межах цього проєкту, а також про створення “Дорожньої карти реформ сприятливого правового середовища для громадянського суспільства в Україні”, яка планується у ході проєкту. 

Якщо ви працюєте в громадському секторі, вам цікаво довідатися, як можна покращити роботу своєї організації або ви хочете долучитися до покращення правового середовища для громадянського суспільства, запрошуємо заповнити реєстраційну форму за відповідним лінком: Чернігів та Черкаси. Реєстрація є обов'язковою. Зареєстровані учасники отримають листи із підтвердженням реєстрації з адресою проведення заходу. 

Ми відшкодовуємо квитки і добирання тільки учасникам/учасницям Чернігівської та Черкаської областей відповідно.

З додатковими питаннями щодо цих презентацій приходьте на наш Facebook та Instagram або пишіть на мейл office@ednannia.ua