fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

ІСАР «Єднання» у партнерстві з міськими радами міст Маріуполь та Дружківка запрошує українські неприбуткові організації до участі в тренінгах, присвячених фасилітації онлайн та офлайн дискусій.

Ми хочемо навчити учасників тренінгу технікам фасилітації дискусій онлайн та офлайн, а також дати тренерські інструменти, щоб учасники могли передати ці знання іншим зацікавленим особам.

Уміння фасилітувати дискусії посилить громадські неурядові організації, навчить їх взаємодіяти і забезпечувати результат. Особливо це важливо для залучення громадськості до формування громадських бюджетів та цільових програм на місцях.

Окремо у Маріуполі та Дружківці передбачено проведення двох 3-денних тренінгів для тренерів  НУО.

Розклад тренінгів:

м. Дружківка – 07-09 вересня 2020 року

м. Маріуполь – 14-16 вересня 2020 року

Критерії участі в тренінгах:

НУО (фонди та громадські організації), офіційно зареєстровані та такі, що працюють в містах Дружківка та Маріуполь:

Більше 2 років досвіду.

• Статутні цілі організації відповідають цілям програми.

• Мають можливості для залучення населення до бюджетних процесів міста.

• Співпрацюють з різними місцевими партнерами.

Для участі в тренінгах заповніть форму до 10 вересня 2020 року включно.

Тренінги пройдуть у межах проєкту Ефективне партнерство для сталого розвитку громад”. Це вже друга серія тренінгів проєкту. Раніше у липні цього року громадські організації Дружківки та Маріуполя вже навчалися технікам залучення громадян до різноманітних процесів, що відбуваються в місті.

***

Реалізація проєкту «Сильне партнерство для сталого бюджету участі» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу,
наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) за підтримки проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні».