fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Ми продовжуємо розповідати реальні історії реальних людей у воєнний час та експериментувати. Наша команда запускає серію подкастів "Кожен з нас воїн". Це про реальне життя у період війни. Це про діяльність громадського сектору та нашого суспільства. Це про людей, які на своїх фронтах щодня наближають нашу спільну перемогу. Це про нас - різних, але сильних, мужніх, відважних, відкритих, щирих, справжніх... Гостя нашого першого ефіру Олена Лобова – голова правління громадської організації "Change Communication". У цьому прдкасті говоримо про інформкампанію "Застанься дома" для білорусів та проєкт психологічної підтримки для дітей України. А разом із тим:  

  • Як колискова стала меседжем для інформаційної кампанії, що закликає білорусів не йти на війну з Україною?  
  • Як білоруські активісти(-ки) піддаються утискам з боку лукашенківської влади? Чому відповідальність – це цінність?  
  • Чому психологічна підтримка дітей – це важливо?  
  • Та як комунікаційники у ході війни з росією стали "інформаційними воїнами"? Також Олена Лобова розповідає власну історію знайомства з місцевою ТРО, яка вкотре свідчить про те, що кожному/кожній із нас важливо займати свою лінію фронту, адже кожен внесок цінний.  

Говоримо і про корисні матеріали у напрямку психології для дітей та де їх шукати аби скористатися можливостями. А також наголошуємо на тому,щоб  не відбувалося у нашому просторі, зараз не час для сварок, що у нас є спільний ворог, якого ми маємо перемогти, а решту будемо розбирати потім. Адже разом ми здатні на великі речі!

Ednannia · Кожен з нас воїн

Якщо ви маєте реальну живу історію, яку хочете розповісти, пишіть нам office@ednannia.ua 

Ми на зв'язку!