fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Громадянське суспільство та приватний сектор – одні з найбільш гнучких і спроможних акторів, які можуть проводити швидку модернізацію та розвивати Україну. Незважаючи на можливі відмінності в їхніх підходах, відновлення нашої країни має стати спільною метою для усіх секторів.

Пошук рішень відбуватиметься під час Міжнарожної конференції "Прокладаємо шлях до успішного та інклюзивного процесу відновлення України", яка пройде у м. Лугано (Швейцарія). Запрошуємо вас долучатися онлайн:  

Ключові питання, які будуть підійматися: 

  • Шляхи відновлення, реконструкції та модернізації України.
  • Рушійна роль громадянського суспільства в процесі відновлення.
  • Необхідність забезпечення у цьому процесі прозорості, підзвітності та доброчесності.
  • Збільшення міжнародної підтримки України.

🔰 Коли: 04 липня, 11:00-14:00

🔰 Де: онлайн, фейсбук сторінка події та сторінка ІСАР Єднання.

Мета події – висвітлити роль українського громадянського суспільства у відбудові та модернізації України у спільній місії неприбуткових організацій, приватного сектору, органів державної влади та міжнародної спільноти.

Організатори заходу - Антикорупційна ініціатива ЄС (EUACI), Коаліція Реанімаційний пакет реформ та Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину (Єднання) у рамках проєктів Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства, що фінансується Європейським Союзом та Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку. 

EUACI – це програма підтримки протидії корупції в Україні, яка фінансується ЄС, співфінансується та виконується Міністерством закордонних справ Данії. 

Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) у партнерстві з Коаліцією Реанімаційний Пакет Реформ.