fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Працюючи в умовах війни, невизначеності та кризи ми, як фасилітатори, організаційні коучі, ментори постійно зустрічаємося з новими викликами в організаціях.

Щоб дати відповідь на запитання, як можливо реагувати на нові реальності у нашій роботі та чим ми можемо бути корисними ми з партнерами розробили серію навчальних зустрічей. Спільно з учасниками - практиками у сфері організаційного розвитку в ході цих зустрічей ми хочемо досягти розширеного розуміння процесів змін у неприбуткових організаціях та допомогти учасникам та учасницям врахувати нові виклики у своїй діяльності.

Що планується?

  • Воркшоп: змінне і постійне в лідерах, командах, організаціях: система координат в умовах невизначеності - 31 серпня, 17:00-19:00, онлайн

Що ви отримаєте?

Розширите своє розуміння процесів змін у командах і організаціях на основі двох моделей: транзактного аналізу та екзистенційних фундаментальних мотивацій

  • Воркшоп: вплив внутрішніх процесів лідерів/команд на розвиток організацій - віддзеркалення потреб і роль фасилітаторів та коучів при цьому – 07 вересня, 17:00-19:00, онлайн

Що ви отримаєте?

Зможете комплексно бачити процес взаємодії з організаціями, командами та лідерами як один живий організм, що має своє свідоме та підсвідоме вираження. Отримаєте практичні знання, що в таких випадках має робити/пропонувати фасилітатор/коуч

  • Зустріч, яка міститиме тренінговий та фасилітаційний компоненти - 25-29 вересня, офлайн

Що буде?

Практичні аспекти: сценарії та сценарні рішення в організаціях - робота зі страхами, інструменти спільної взаємодії для виведення команд на новий рівень, робота фасилітатора/коуча/ментора: свідомий запит та не озвучені очікування, що в таких випадках робити. Практика в групах.

Що ви отримаєте?

Практичні навички важливих моментів у діяльності фасилітатора/коуча/ментора, розуміння зміненої ролі фасилітаторів/коучів/менторів, особливо в умовах невизначеності.

Ведуча навчання - Олена Матвійчук, організаційний та екзистенційний коуч, фасилітаторка діалогових процесів, медіаторка, тренерка.

Реєстрація тут.

Дедлайн: до 15 серпня 2022 року (включно).

Кількість учасників/учасниць обмежена. Перевага у відборі надаватиметься провайдерам Платформи "Маркетплейс" (cd-platform.org), які активно практикують у сфері організаційного розвитку громадських і благодійних організацій.

Навчальні події відбуватимуться у межах проєкту "Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України", що реалізовується Ініціативним центром сприяння активності та розвитку громадського почину "Єднання” у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та Верховенства права завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).