fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

24 лютого – день, який об’єднав усіх українців та українок. День, коли ми стали єдиним злагодженим механізмом – встали та побігли рятувати нашу країну, кожен/кожна на своєму місці. Тепер час перевести подих, трансформувати напрацьоване, відкрити в собі друге дихання та гарно подумати, куди та як нам варто направити свої сили, щоб нарешті війна завершилася? Синхронізуватися, запартнеритися з тими, хто робить те саме, що й ми, посилити наші спроможності. І разом визначити точку докладання спільних сил та внесків для нашої перемоги. 

  • Інноваційне, справедливе, людиноцентричне відновлення України, яке воно? Яким його бачимо ми – громадянське суспільство?  
  • Якими мають бути наші першочергові кроки аби перемогти у війні з росією? А які кроки важливо робити уже сьогодні для відновлення України та відбудови національної економіки? 
  • Як Україні у довгостроковій перспективі зберегти цінний капітал – людей та повернути кваліфікованих фахівців/фахівчинь на Батьківщину?  
  • Що важливо зробити аби програми післявоєнної реконструкції, підтримки процесу повернення українських біженців з-за кордону, забезпечення їх реінтеграції та зайнятості в українській економіці були дієвими? 
  • Якими мають бути наші дії аби росія понесла покарання за кожен воєнний злочин вчинений проти України? Та як притягнути до кримінальної відповідальності її посадових осіб та кожного учасника винного у воєнних злочинах? 

Відповіді на ці питання та рішення для смарт-відновлення нашої країни важливо шукати та втілювати разом. Тож, запрошуємо організації громадянського суспільства до напрацювання спільного плану дій.

Формат синхронізації – інтерактивна сесія «Навігатор громадянського суспільства: кроки до завершення війни та після»

Коли: 30 вересня, 10:00-16:00. 

Де: м. Львів (у цілях безпеки, місце проведення події буде повідомлено відібраним учасникам_цям додатково). 

Реєстрація для участі за посиланням: https://cutt.ly/xCKgyF3  

Увага! Кількість учасників/учасниць обмежена. Участь у події можлива лише після підтвердження та відбору організаторів заходу.  

Інтерактивна сесія «Навігатор громадянського суспільства» проводиться ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», який реалізовується у консорціумі з УНЦПД та ЦЕДЕМ за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку. Захід є частиною конференції «Зі стійкості до відновлення: ключова роль громадянського суспільства України», що організована Міжнародним фондом «Відродження» за підтримки Європейського Союзу та у тісній співпраці з ІСАР Єднання, Програмою сприяння громадській участі «Долучайся!»/АМР США, Антикорупційною ініціативою ЄС (EUACI), Національним фондом демократії, Національним демократичним інститутом, Посольством Швеції в Україні, Програмою IREX UNITY та Німецьким фондом Маршалла.