fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Запрошуємо Вас долучитися до напрацювання спільного плану дій відновлення нашої країни та розробити Навігатор громадянського суспільства.

Подивіться та залиште свої коментарі, пропозиції, рефлексії до попередньої версії Навігатора, яка була розроблена представниками громадських організацій та благодійних фондів.  Пропонуємо коментувати документ відразу в цьому тексті

Скачати документ також можна за посиланням.

Над документом працювало 60 учасників- активістів громадського сектору з різних сфер - під час фасилітовоаної дискусії, яка відбулася 30 вересня у Львові.

Ми хочемо, щоб Навігатор став путівником для громадянського суспільства при різних можливих сценаріях розвитку подій в Україні.

Навігатор включає в себе:

  • Аналіз внутрішнього середовища (сильні та слабкі сторони громадянського суспільства)
  • Пріоритетні напрямки роботи на наступні 6-12 місяців (внутрішня робота, робота з майбутнім сьогодні)
  • Можливі сценарії на наступні 6-12 місяців
  • Як ми знатимемо, що йдемо правильним шляхом?
  • Цінності громадянського суспільства
  • Рекомендації для стейкхолдерів: ОГС, донорських організацій, держави на найближчі 6-12 місяців

Головні думки Навігатора та ваші коментарі, пропозиції ми будемо обговорювати під час Форуму розвитку громадянського суспільства 2022, який відбудеться 5 грудня 2022 року. Зареєструватися на Форум можна тут https://cutt.ly/sNHOvqu  

Інтерактивна сесія «Навігатор громадянського суспільства» була організована ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», який реалізовується у консорціумі з УНЦПД та ЦЕДЕМ за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку.

Захід був частиною конференції «Зі стійкості до відновлення: ключова роль громадянського суспільства України», що організована Міжнародним фондом «Відродження» за підтримки Європейського Союзу та у тісній співпраці з ІСАР Єднання, Програмою сприяння громадській участі «Долучайся!»/АМР США, Антикорупційною ініціативою ЄС (EUACI), Національним фондом демократії, Національним демократичним інститутом, Посольством Швеції в Україні, Програмою IREX UNITY та Німецьким фондом Маршалла.