fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

ІСАР Єднання 24 роки – як організації, і 30 років, як ініціативі! Чого тільки не проживала наша організація за цей час: буремні 90-ті, революції, майдани, – так формувалося наше громадянське суспільство, яке і зараз виборює нашу свободу та цінності у повномасштабній війні. Ми є однією з найперших українських громадських організацій, яка була зареєстрована у 1999 році, і вже 24 роки працюємо, щоб посилювати вас і створювати сприятливе середовище для діяльності та розвитку громадянського суспільства нашої країни.

301437517 3303971446540257 4335826019060236343 n

Цьогоріч ми насмілилися перевірити вас на знання сектору та цілий тиждень "квізили" разом у прямих ефірах. Дякуємо усім, хто "грав" разом із нами. Для зручності ми зібрали для вас в одному місці усі 4 ефіри з нашою командою. Переглядайте, діліться з іншими та надихайтеся на нові ідеї.

  • КВІЗ-МАРАФОН "Оргрозвиток в умовах війни: Місія (не)можлива" – разом із Наталією Климовою, менеджеркою оргрозвитку ІСАР Єднання.

MicrosoftTeams image 116

Про що ефір?

Чому та як "Маркетплейс" став "Домом громадянського суспільства" в період війни, чому оргрозвиток – це важливо, з чого він починається та що організаціям важливо робити для того, аби зростати…

Запис ефіру доступний за посиланням: https://fb.me/e/3baj8Zoj1

  • КВІЗ-МАРАФОН "Не зумом єдиним: як провести подію в умовах війни?" - разом із Валентиною Дьомкіною – грантовою менеджеркою і менеджеркою подій ІСАР Єднання.

MicrosoftTeams image 114

Про що ефір?

Що у події найважливіше, до чого варто бути готовими, коли ви організовуєте події – про виклики, ризики та факапи організації подій в умовах війни та що в першу чергу варто звертати увагу аби подія відбулася…

Запис ефіру доступний за посиланням: https://fb.me/e/3g1VqCUJm

  • КВІЗ-МАРАФОН "Як перетворити мрію на проєкт і знайти свого донора?" - разом із Володимиром Шейгусом – виконавчим директором ІСАР Єднання та Ольгою Нікольською – керівницею напрямку "Розвиток культури філантропії" ІСАР Єднання.

MicrosoftTeams image 115

Про що ефір?

Про взаємодію з донорами, співфінансування, репутацію організації, як продати свою ідею, які інструменти важливо застосовувати та чи можна один проєкт подавати на кілька грантів і що за це буде…

Запис ефіру доступний за посиланням: https://fb.me/e/2jL9WcAAv

  • КВІЗ-МАРАФОН "Проєктна пропозиція, яку (не)можливо не підтримати" - разом із Тетяною Ничипоренко, проєктною менеджеркою ІСАР Єднання.

MicrosoftTeams image 113

Про що ефір?

На що варто звертати увагу, коли ви розробляєте проєктну пропозицію, аби вона була привабливою для донора, чому в проєктній пропозиції важлива структура, від чого залежить успішність проєкту та багато іншого…

Запис ефіру доступний за посиланням: https://fb.me/e/3fuytgCTj

 

Розвиваємо громадянське суспільство та наближаємо перемогу разом!