fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Запрошуємо всіх охочих взяти участь у дискусії "Зміна демографічної ситуації в країні: прогнози і виклики для держави".

Дискусію проводить Інститут демографії та соціальних досліджень імені М.В. Птухи НАН України за підтримки Міністерства соціальної політики та ІСАР Єднання у межах проєкту "Ініцатива секторальної підтримки громадянського суспільства".

  • Коли: 06 квітня,12.00
  • Формат: гібридний онлайн/офлайн

Мета дискусії - обговорити виклики демографічної кризи, спричинені війною у різних сферах життя українців (економічній, соціальній, охорони здоров’я), їх вплив на розвиток країни.

Your paragraph text

Заохочуємо долучатися до дискусії аналітиків, представників фахової спільноти, громадського сектору, активістів,  які вже працюють з викликами демографічної кризи і могли б поділитися своїм досвідом, запропонувати ідеї для рішень.

Спільна дискусія допоможе напрацювати стратегію виходу держави з кризи.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/Dz5Bfk5P9xBrgMwm7

‼️ Вкажіть, будь ласка, бажаний формат участі. Ми надішлемо лист із підтвердженням вашої участі та надамо усі логістичні деталі відповідно.

‼️ УВАГА ‼️ Кількість учасників офлайн обмежена, участь лише після підтвердження.

До онлайн дискусії можна буде долучитися через платформу Zoom, посилання ви отримаєте у відповідь на цю реєстрацію. Також захід буде транслюватися у прямому ефірі на фейсбук сторінці ІСАР Єднання https://www.facebook.com/isar.ednannia

Під час заходу здійснюватиметься англомовний переклад.

Проєкт «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку».