fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Реєстрацію відкрито! 

Запрошуємо на подію, яка розширить ваше уявлення про хаби та допоможе вибудовувати нові партнерські зв'язки. Посилюємо громадянське суспільство на Саміт відкритих громадських просторів «Сила партнерства»!

Дводенний Саміт відбуватиметься:

🗓20 квітня у Києві плануємо три великі панельні дискусії за участю представників міського самоврядування України, Польщі, Німеччини, Великобританії. До дискусії приєднаються громадські активісти-засновники хабів, представники міжнародних організацій. Також учасники зможуть відвідати виставку хабів та серед них обрати і нагородити кращі 3.

🗓21 квітня на Саміті одночасно працюватимуть вісім окремих локацій - це громадські хаби. Кожен простір презентує свої послуги та розкаже гостям про своє життя з середини. 

Хаб ІСАР Єднання "Дім громадянського суспільства" 21 квітня планує в рамках Саміту провести сесію «Дім громадянського суспільства: простір партнерств і розвитку», яка включає два заходи: 

🔹 11:00 - 13:00 – круглий стіл «Краудфандинг: інструменти та лайфхаки для більшої кількості донатів» за участю провідних провайдерів послуг з організаційного розвитку Civil Society Home (оновленена версія платформи «Маркетплейс»).

🔹 14:00 - 15:30 – презентація грантових можливостей для громадських і благодійних організацій від ІСАР Єднання «Як отримати грант і виграти довготривалі стосунки з донором?»

Зареєструватися можна за лінком: https://bit.ly/3Me9o1O

Реєстрація на перший день Саміту триває до 10 квітня. На другий день – до 14 квітня!

Адреса хабу «Дім громадянського суспільства»: м. Київ, вул.Еспланадна, 17А.

Захід проводить Департамент суспільних комунікацій КМДА за підтримки Isar Ednannia у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.