fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Запрошуємо представників та представниць громадських організацій та активістів, партнерських організації, а також центральних органів влади на публічну дискусію та презентацію результатів дослідження «Дослідження ініціатив у сфері повоєнного відновлення».

⏰ Коли: 12 липня, 14:00-16:00
📍Місце: Хаб ІСАР Єднання. "Дім громадянського суспільства", вул. Еспланадна, 17, м. Київ.
📌Реєстрація до 10 липня: https://forms.gle/NdTzDthZVB61K33L7">https://forms.gle/NdTzDthZVB61K33L7

🎥 Захід відбуватиметься наживо з онлайн трансляцією на сторінках ІСАР "Єднання" у соціальних мережах. https://fb.me/e/zjBCrvQR 

Декілька фактів з дослідження: 
✅ У пріоритеті процесів відновлення - створити робочі місця людям, відновити економічну діяльність і лише потім відбудовувати дороги, мости комунальну інфраструктуру. Так вважає 26,7% опитаних громад.
✅ Але лише третина українських громад має стратегічний документ з повоєнного відновлення, і то він потребує доопрацювання. 
✅ Тішить те, що 52% громад до розробки такого документу долучали ОГС.
Ще більше ви дізнаєтеся під час презентації дослідження! 

Попереденя програма та спікери:

14:10-14:25 – Презентація результатів «Дослідження ініціатив у сфері повоєнного відновлення: коротка версія»,  Максим Яшник, соціолог Київського міжнародного інституту соціології

14:25 -15:15 – обговорення результатів дослідження та участь ролі ОГС у процесі відбудови, результатів конференції з відновлення у Лондоні та підготовки до конференції з відновлення у Берліні.

  • Олександр Ярема, Державний секретар Кабінету Міністрів України
  • Володимир Шейгус, виконавчий директор ІСАР Єднання
  • Олександра Бетлій, провідна наукова співробітниця/координаторка проєктів Інституту економічних досліджень та політичних консультацій
  • Гліб Канєвський, голова StateWatch

Модератока: Юлія Мінчева, лідерка проєктів Budget Watchdog, Клуб редакторів VoxConnector, авторка та ведуча подкасту «Що з економікою?».


Дослід
ження було ініційоване ІСАР Єднання та виконане Київським міжнародним інститутом соціології у межах проєкту "Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України", що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).