fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Запрошуємо журналістів та журналісток долучитися до навчання локальних медіа та дізнатися більше про процеси відновлення та євроінтеграції, щоб ставати впливовими та професійними рушіями розвитку своїх громад.

Вже зовсім скоро ІСАР Єднання проведе тренінг «Відновлення & євроінтеграція: що варто знати журналіст(к)ам, щоб впливати на розвиток громад».

📍Коли: 23-24 вересня 2023 у м. Києві (деталі надішлемо підтвердженим учасникам).

📌 Реєстрація до 11 вересня включно: https://forms.gle/4vBXZ3eT451sc2vR9

У спілкуванні з рушіями процесів євроінтеграції та відновлення України ви матимете змогу отримати та систематизувати знання щодо:

✔️ Процедур, ключових аспектів підготовки до вступу в ЄС;

✔️ Регіональних політик євроінтеграції;

✔️ Особливостей пошуку та використання соціологічних даних щодо євроінтеграції;

✔️ Загального процесу та архітектури відновлення України;

✔️ Пріоритетів швидкого відновлення, залучення і роль громад;

✔️ Особливостей комунікації від Мінвідновлення;

✔️ Лайфхаків пошуку інформації, щоб писати про відбудову та економіку України;

✔️ Можливостей та ролі системи DREAM в регіональному вимірі;

✔️ Ролі регіональних медіа.

✍️ До тренінгу також інтегровані практикуми як покращити навички знаходити історії, щоб писати про відновлення та євроінтеграцію та зацікавлювати читача.

❗️Участь для журналістів/ток безкоштовна. Організатори покривають витрати на проїзд та забезпечують учасників/ць проживанням і харчуванням.

💬 Роль локальних медіа – пояснювати зв’язок між глобальними політичними процесами та життям мешканців громади, показувати, як глобальні зміни впливають на повсякденне життя, як можна до них долучатися та на них впливати.

🔎 Захід «Відновлення & Євроінтеграція: що варто знати журналістам, щоб впливати на розвиток громад» проводиться в межах проєкту «Локальні медіа та ОГС: навчання з євроінтеграції та відновлення», який імлементується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Чорноморського Фонду регіонального співробітництва Black Sea Trust for Regional Cooperation, проєкту Німецького фонду Маршалла США The German Marshall Fund of the United States та співфінансується Фондом сприяння демократії Посольства США в Україні U.S. Embassy Kyiv Ukraine в межах проєкту «Українська Спільнота ОГС «Відновлення».