fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Навіть у найхоробріших героїв є помічники. Вони часто діють для головних персонажів - Герміона та Рон для Гаррі Поттера, Ватсон для Шерлока, Сем для Фродо - і здається, що перебувають у їхній тіні. Але чи відбулися б усі перемоги без цієї непоказної та надійної підтримки?  ЗСУ - це наші герої.  Їхні помічники - це волонтери та активісти, які невтомно шукають гроші на всі нескінченні збори й потреби. Які закривають фантастичні збори на мільярд гривень і більше. Це ви, фандрайзери.

Креатив і винахідливість, з якими українці збирають кошти, захоплює і не перестає дивувати. Від марафонів навколо світу до вуличних виступів 9 річного школяра, - це все феномен українського фандрайзингу.  Цей феномен ми хочемо підсвітити, зафіксувати та поділитися зі світом, бо все те, що нам видається вже буденним і звичним, надихає і захоплює інших.

Чим ми можемо бути корисним для Вас, для тих, хто найкращий у своїй справі?  - Передусім подякувати Вам та відзначити вашу допомогу. Тому вирішили організувати простір для такої можливості та запрошуємо на «Саміт для тих, хто збирає мільярди». Якщо Ви та людина чи організація, яка невтомно креативить і шукає можливості назбирати кошти на «банку» чи на благодійні рахунки, приходьте!

Коли: 20 жовтня

Де: м. Київ (логістичні деталі після реєстрації)

Спікери: кращі фандрайзери, тобто самі учасники Саміту, які задаватимуть тон і зміст розмови

Формат: дружня зустріч і щира розмова – ми хочемо слухати ваші історії, ми будемо фіксувати ваші потреби та розробляти програми підтримки для Вас Ми надихатимемось Вами і зробимо все, щоб Вами надихнувся увесь світ.

Будь ласка, зареєструйтеся тут до 15 жовтня https://forms.gle/bzwkUuB4uGe5GJk49  (після реєстрації чекайте на підтвердження участі)

Чому участь має бути цікавою для Вас:

Саміт дозволить обмінятися найефективнішими інструментами та зафіксувати набутий в Україні досвід для подальшої передачі цього досвіду не лише іншим організаціям всередині країни, а й зацікавленим організаціям за кордоном.

Участь у Саміті – це можливість промоції кращих фандрайзерів, а саме ВАС та ВАШОЇ діяльності, на міжнародній арені – ми поширимо ваші історії.

За результатами Саміту ІСАР Єднання запропонує нові програми та ініціативи підтримки громадських інституцій для посилення фандрайзингової спроможності.

Нагода побачитися з тими однодумцями, за ким давно стежиш і захоплюєшся.