fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

DSC 2557
ІСАР Єднання відзначив переможців конкурсу журналістських робіт на краще висвітлення теми відновлення України та євроінтеграції серед журналістів регіональних ЗМІ та місцевих видань «Відновлення України: шлях до єдності».

«Роль незалежних медіа є ключовою для розвитку громадянського суспільства, та демократії загалом. Особливе значення в цьому процесі мають регіональні медіа, які знають, як донести важливу інформацію до аудиторії своїх громад. А оперативність, правдивість і коректність поданої інформації цінні для будь-якої громади у прийнятті важливих рішень. Тож, дякуємо вам за взаємодію з громадянським суспільством та вашу кропітку роботу», – наголосив виконавчий директор ІСАР Єднання Володимир Шейгус під час урочистої церемонії нагородження переможців конкурсу журналістського конкурсу. Дипломи переможців від ІСАР Єднання та грошову винагороду 940 євро еквівалентно у гривні отримали:

«Відновлення – це важка тема, але про неї треба писати. Перемога  у цьому конкурсі – це своєрідне визнання нашої роботи. Для нас, журналістів, важливо знати, що ми робимо щось правильне і корисне для суспільства. Інколи ти запитуєш себе, чи зробив ти хороший матеріал? І перемога у конкурсі ІСАР Єднання – це свідчення того, що ти рухаєшся у правильному напрямку», – сказала Юлія Бойченко під час нагородження переможців.

Конкурс «Відновлення України: шлях до єдності» проводився в рамках проєкту «Зміцнення потенціалу місцевих і регіональних журналістів з інформування про відновлення та євроінтеграцію України», який реалізує ІСАР Єднання за фінансової підтримки Євросоюзу та Німецького фонду Маршалла США.