fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Добавить заголовок

Проєкти ветеранських організацій постійно потребують залучення додаткових коштів. То як перетворити цікаву ідею на проєктну заявку з високими шансами на успіх, що зацікавить міжнародних і приватних донорів?

ІСАР Єднання разом із Міністерством у справах ветеранів продовжують практичне навчання для ветеранських та проветеранських громадських організацій. Учасники дізнаються, як знаходити «своїх» донорів та писати успішні гранти. Тренінг допоможе чітко визначати проблематику і мету проєктів, реалістично оцінювати очікування та прогнозувати результати. Учасники також отримають зворотний зв'язок від тренерки, голови ГО «Обʼєднання матерів і дружин Захисників України», Наталії Музики.

Дата та час: 2 та 4 жовтня з 15:00 до 17:00.

Місце проведення: платформа Zoom або перегляд на YouTube виключно для зареєстрованих учасників.

Форма реєстрації активна до 1 жовтня 2024 року 17:00.

Практикуми проходять у партнерстві з Міністерством у справах ветеранів України в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізовується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).