fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Зображення WhatsApp дата 2024 10 15 о 17.46.07 6c7f78ba

Запрошуємо представників організацій громадянського суспільства, які є надавачами соціальних послуг, зокрема керівників, бухгалтерів, представників фінансових відділів 23 жовтня о 14:00 на вебінар, присвячений роботі надавачів соціальних послуг у Центрах життєстійкості «Формування життєстійкості: бухгалтерські та податкові аспекти при наданні послуги».

Вебінар через платформу Zoom проводитиме засновниця та директорка аудиторської компанії Compass Group Лариса Шкурка. Вона розкаже на які аспекти при роботі з коштами у рамках проєкту з формування життєстійкості варто звернути увагу надавачам соціальних послуг.

Учасники вебінару дізнаються про:

  • податкові правила у статутах громадських організацій та благодійних фондів як основи і можливості для надання соціальної послуги;
  • код неприбутковості і чи можна мати прибуток від надання соціальних послуг;
  • облікову політику, що повинна регламентуватись при наданні соціальних послуг;
  • первинний документообіг за операціями із надання платних соціальних послуг, з персоналом проєкту;
  • ПДВ та ПДФО при наданні платних соціальних послуг;
  • витрати, які компенсуються в проєкті, а які потрібно спланувати самостійно;
  • первинний документообіг з адміністраціями територіальних громад;
  • правила відображення в бухгалтерському обліку та податковій звітності доходів та витрат від надання платних соціальних послуг.

Зареєструватися на вебінар можна за посиланням: https://forms.gle/piKXeyRWAoreLx2G8

Увага, кількість місць для учасників обмежена, тож встигніть зареєструватись. Реєстрація триватиме до 15:00, 21 жовтня. На наступний день після завершення реєстрації всім зареєстрованим надійде підтвердження з лінком на вебінар у Zoom.

Усім, хто не потрапить на вебінар, пізніше буде доступний запис події, а також розміщена довідкова інформація щодо основних питань, які обговорюватимуться.

Центри життєстійкості – пілотний проєкт Міністерства соціальної політики, який є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» Першої леді Олени Зеленської.

Вебінар організовано за підтримки ІСАР Єднання в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», який реалізовується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).