fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

2024 07 11 11.25.36

Стартував Leadership Reboot Camp, куди ІСАР Єднання традиційно збирає лідерів та лідерок громадянського суспільства, аби «звірити годинник», обговорити проблеми та виклики, що стоять перед ОГС і, зрештою, перезавантажитись.

Цього року учасники Leadership Reboot Camp обговорять ситуації та контексти, які впливають на громадянське суспільство в умовах війни, шукатимуть рішення, як та чим саме посилити ОГС, подискутують про тренди, які важливо враховувати при творенні майбутнього.

Це вже четвертий табір перезавантаження лідерства, який організовує ІСАР Єднання для взаємного навчання, обміну досвідом, рефлексій та прокачки менеджерських навичок лідерів та лідерок громадянського суспільства.

«Перший Leadership Reboot Camp ми провели влітку 2022 році, аби об’єднати, синхронізувати та підтримати громадські організації, що зіштовхнулися з викликами війни. З тих пір ми бачимо, що потреби у підтримці та об’єднанні ОГС лише зростають, тому й надалі проводитимемо такі табори, оскільки це наша місія – зрощувати та єднати провідників нації», сказав виконавчий директор ІСАР Єднання Володимир Шейгус під час відкриття цьогорічного Leadership Reboot Camp.

Цей захід проводиться в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізується ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.