fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

1. ПРЕЗЕНТАЦІЇ, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ПІД ЧАС НАВЧАЛЬНИХ ЗАХОДІВ "ШКОЛИ ФОНДІВ ГРОМАД"

 

2. Перейшовши за цими посиланнями, ви можете більше дізнатися про підтримку фондів громад та їх діяльність в Україні та світі:

The Global Fund for Community Foundations.

Всесвітня організація, що підтримує розвиток фондів громад та розвиток місцевої філантропії у світі. Глобальний фонд надає гранти та технічну підтримку фондам громад, іншим організаціям місцевої філантропії та тим організаціям, що їх підтримують. Пріоритет надається країнам, які мають  обмежений доступ до інших фінансових ресурсів (країни Латинської Америки, Африки, Азії, Близького Сходу, Центральної та Східної Європи, Центральної Азії).

Академія розвитку філантропії Польщі.

За сприяння Академії розвиваються фонди громад Польщі. Місія Академії – надання підтримки ініціативним групам та громадським організаціям в розвитку їхніх громад задля покращання якості життя. Програми розраховані на місцеві громадські організації, органи місцевої влади та соціально зацікавлений бізнес.

Фонд імені Ч. С. Мотта

В рамках програми розвитку громадянського суспільства Фонд підтримує зусилля, які допомагають побудові демократичних інститутів, зміцненню місцевих громад, сприянні справедливому та рівноправному доступу до ресурсів, в забезпеченні поваги до прав та різних поглядів. Фонд також надає гранти організаціям, які долучають громадян до процесів покращення їхнього життя на рівні громади; які розвивають ефективну філантропію, особливо шляхом розбудови спроможності місцевих грантодавців як на локальному, так і на національному рівнях; ефективним національним правозахисним мережам та коаліціям на їхню розбудову і зміцнення.

Fundacjа Elblong

Фонд було засновано у 1999 році рішенням органу місцевого самоврядування як фонд громади м. Ельблонг. Засновниками Фонду є три інституції: міська рада, Асоціація підтримки недержавних ініціатив та Торгово-промислова палата, які в символічний спосіб репрезентують місцеве самоврядування, громадські організації і бізнес. З початку існування Фонду Ельблонга виділяються кошти на розв’язання актуальних суспільних проблем міста через фінансування громадських організацій.

Fundusz Lokalny Ziemi Biagorajskiej

Один з перших фондів громад у Польщі, який був заснований у 1998 році. Фонд реалізовує окремі програми, спрямовані на розвиток громади та вирішенні її актуальних проблем: “Активна жінка”, “База ОГС гміни”, “Дій локально”, “Різні проблеми – одне вирішення” тощо.