fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Наші закупівлі

Громадська організація «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» оголошує тендер на відбір постачальника послуг з організації та матеріально-технічного забезпечення Форуму з організаційного розвитку 2020 року, дата проведення 17 грудня 2020 року, м. Київ.

Форум розвитку громадянського суспільства – найбільша національна платформа для навчання, спілкування та обміну досвідом у сфері зміцнення благодійних та громадських організацій України. Форум є подією найвищого рівня неприбуткового сектору України. Завдяки масштабному представництву, це дозволяє визначити головні тренди розвитку громадянського суспільства на наступний рік.

Форум відбудеться у форматі всеукраїнського телемарафону, який поєднає усі регіони України. 25 інтерактивних майданчиків (всі області та Крим) сформують онлайн мапу громадянського суспільства, яке продемонструє згуртованість перед загрозами нестабільності та єдність перед кризою невизначеності.

Тож надавач послуг для проведення Форуму має мати технічні ресурси та кваліфікований персонал, які забезпечать трансляцію через платформу одночасно декілька онлайн потоків відео з мінімум 8 -ми локацій з використанням YouTube та ZOOM трансляцій.

Заявники, що висловили бажання взяти участь у тендері, повинні надати свої комерційні пропозиції  до 18:00, 19 жовтня 2020 р. (дати закриття тендеру) на електронну адресу  office@ednannia.ua  (з поміткою у темі листа «тендер_Форум»).

Довідки за тел. (044) 2010160

Відповідальна особа за проведення закупівлі: Дьомкіна Валентина

Термін надання послуг: листопад-грудень 2020 року

Детальні технічні характеристики та обсяг можна завантажити

(Силка для завантаження Додаток №1)

Заявка на участь у тендері повинна містити:

  • Комерційну пропозицію (заповнений Додаток№1) з вартістю послуг, що повинна бути дійсною не менше 60 календарних днів з дати закриття тендеру,
  • Скановану копію Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань;
  • Вартість логістичних послуг.

Вартість послуг в комерційних пропозиціях вказується в гривнях.

Комерційні пропозиції, які не відповідають цим вимогам не будуть враховані ІСАР Єднання.

Ключовими критеріями відбору постачальника послуг є:

  • Наявність досвіду організації та проведення заходів понад 2000 осіб;
  • Наявність досвіду організації он-лайн подій з мінімум 8 локацій одночасно;
  • Надання послуг «під ключ», організація заходів в комплексі;
  • Вартість послуг;
  • Можливість оплати послуг після проведення заходу.

У рамках тендеру буде підтримано одну пропозицію, що відповідає технічному завданню і відповідатиме оптимальному співвідношенні ціна-якість.