fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Наші закупівлі

Громадська організація «Ініціативний центр сприяння та розвитку громадського почину «Єднання» оголошує тендер на відбір постачальника послуг з організації та матеріально-технічного забезпечення заходів.

Заявники, що висловили бажання взяти участь у тендері, повинні надати свої комерційні пропозиції з 07.09.2022 р. по 23.09.2022 р. до 18:00 години на електронну адресу office@ednannia.ua (з поміткою у темі листа «тендер_організаціяЗаходів»).

Довідка за тел. (044) 201-01-60

Відповідальна особа за проведення закупівлі: Дьомкіна Валентина

Термін надання послуг: вересень - грудень 2022 року

Детальні технічні характеристики та обсяг можна завантажити

(Посилання для завантаження Додаток № 1-4)

Повне найменування послуг:

ЛОТ №1

  • Організація та матеріально-технічне забезпечення партнерської зустрічі ініціативи для допомоги цивільному населенню «СпівДія», де під час зустрічі будуть презентовані результати діяльності СпівДії за 7 місяців, дата проведення 04 листопада 2022 р., місце проведення: м. Київ, офіс ІСАР Єднання.

ЛОТ №2

  • Організація та матеріально-технічне забезпечення Форуму до Міжнародного дня людей з інвалідністю 2022 «Філософія спроможності», з метою обговорення нових підходів до самореалізації через зайнятість, реабілітацію та соціальні послуги, відновлення та розвитку спроможності людей з інвалідністю, зокрема й з урахуванням війни, дата проведення 03 грудня 2022 р., місце проведення: м. Київ, готель «Fairmont».

ЛОТ №3

  • Організація та матеріально-технічне забезпечення XI Форуму розвитку громадянського суспільства. Форум – найбільша національна платформа для навчання, спілкування та обміну досвідом у сфері зміцнення благодійних та громадських організацій України. Форум є подією найвищого рівня неприбуткового сектору України. Завдяки масштабному представництву, це дозволяє визначити головні тренди розвитку громадянського суспільства на наступний рік.

«Основний елемент» - такою є цьогорічна тема ХІ Форуму розвитку громадянського суспільства. На Форумі буде 4 локації, де одночасно відбуватимуться панельні дискусії, воркшопи, майстер класи, виставки соціальних бізнесів, дата проведення 04-05 грудня 2022 р., м. Київ, готель «InterContinentalKyiv».

ЛОТ №4

  • Організація та матеріально-технічне забезпечення XI Форуму розвитку громадянського суспільства «Відважні та єдині: формула порятунку», дата проведення – 05 грудня 2022 р., місце проведення: Грузія, м. Тбілісі, готель «Pullman Tbilisi»

Заявка на участь у тендері повинна містити:

  • Комерційні пропозиції (заповнені Додатки № 1-4) з вартістю послуг, що повинна бути дійсною не менше 60 днів календарних днів з дати закриття тендеру;
  • Скановану копію Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;
  • Вартість логістичних послуг.

Ключовими критеріями відбору постачальника є:

  • Наявність досвіду організації та проведення заходів понад 600 осіб;
  • Надання послуг «під ключ», організація заходів в комплексі;
  • Вартість послуг;
  • Вартість логістичних послуг;
  • Наявність особистих ресурсів для комплексного організування заходів;
  • Можливість оплати послуг після проведення заходу;
  • Наявність технічного персоналу що включає звукоінженера, відеооператора, світлоінженера, відеоінженера, фотографа;
  • Наявність перекладачів, сурдоперекладачів та обладнання для синхронного перекладу.

 

Вартість послуг в комерційних пропозиціях вказується в гривнях.

Комерційні пропозиції, які не відповідають цим вимогам не будуть враховані ІСАР Єднання.

У рамках тендеру буде підтримано одну пропозицію, що відповідає технічному завданню і відповідатиме оптимальному співвідношенню ціна-якість.