fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Наші закупівлі

Ініціативний центр сприяння та розвитку громадського почину «Єднання» оголошує тендер на надання послуг з розробки та реалізації комунікаційної кампанії та просування Платформи «Маркетплейс»

Постачальники послуг, які мають бажання взяти участь у тендері, повинні надати свої комерційні пропозиції з 01 листопада 2022 р до 10 листопада 2022 р включно. (дати закриття тендеру) на електронну

адресу office@ednannia.ua (з поміткою у темі листа «тендер_комунікаційний супровід»)

Довідки за тел. (044) 2010160

Відповідальна особа за проведення закупівлі: Коцеруба Ольга

Термін надання послуг: 2022-2023 роки

Платформа розвитку громадянського суспільства «Маркетплей» як механізм унікальна і не має аналогів у світі. Вона складається з трьох компонентів:

Інтернет-портал – віртуальна платформа зустрічі попиту та пропозиції у сфері організаційного розвитку ОГС. Тут можна пропонувати, шукати, замовляти, обирати тренінги, консультації, дослідження та інші види навчання або послуг, щоб посилити свою спроможність.

Майданчики для обговорення важливих питань у сфері організаційного розвитку: планів, стратегій та політик: зустрічі Спільноти Практиків, експертні обговорення, вебінари. Форум розвитку громадянського суспільства – найбільш очікувана подія року!

Система грантів з організаційного розвитку, яка забезпечує безперервне фінансування ринку послуг у сфері організаційної спроможності ОГС. Будь-яка українська некомерційна організація може подати заявку до ІСАР “Єднання”, щоб отримати грант на власний організаційний або технічний розвиток. За допомогою грантів можна “придбати” необхідні послуги: тренінг, семінар, короткострокові/довгострокові консультації, експертну оцінку тощо.

Маркетплейс надає унікальну можливість організаціям громадянського суспільства опанувати питання організаційного розвитку та менеджменту, знайти оптимальний варіант навчання в залежності від потреб та можливостей організації, провести оцінку та скласти план індивідуального організаційного розвитку, а також отримати фінансування для цих потреб.

Технічні характеристики та обсяг:

-           Створення комунікаційної стратегії просування платформи МАРКЕТПЛЕЙС;

Включатиме розробку комунsкацыйного плану, оновлення профілю в Instagram, виокремлення  tone of voice з аудиторією,  розробку контент-карт,  моніторинг існуючих сторінок організацій, схожих за діяльністю, аналітику наповнення їх сторінок і відгуків аудиторії на контент. А також розробка стратегії просування онлайн платформи

http://cd-platform.org/

-           Створення контент-плану і ведення соціальної сторінки Instagram (щомісячно);

розробка актуальних тем для постів; написання постів; розробка віжуалів для постів;  внесення корегувань в контент при необхідності; вичитка контенту літредактором; публікація постів; відповідь на коментарі та особисті повідомлення від користувачів; модерація сторінки.

-           Створення контент-плану і ведення соціальної сторінки Facebook (щомісячно);

розробка актуальних тем для постів; написання постів; розробка віжуалів для постів;  внесення корегувань в контент при необхідності; вичитка контенту літредактором; публікація постів; відповідь на коментарі та особисті повідомлення від користувачів; модерація сторінки.

-           Ведення сайту Marketplace (щомісячно);

наповнення сайту відгуками, новинами, новими підрядниками.

-           Налаштування таргетованої реклами Instagram та Facebook (щомісячно);

аналіз Youtube каналу та розробка медіаплану для промоції каналу.

-           Промоція Youtube каналу (щомісячно);

-           Розробка навчального курсу з організаційного розвитку для організацій громадянського суспільства;

розробка, зйомка та продакшн курсу, а також промоція курсу на інший майданчиках.

-           Виготовлення відеоролика з відгуками про роботу платформи від користувачів;

Виготовлення ролика (до 2-х хвилин)

-           Виготовлення анімованого ролика;

Виготовлення роликів (до 2- хвилин))

-           PR-супровід проєкту (щомісячно);

написання унікальних матеріалів в національних ЗМІ про оновлення роботи платформи, її цілі та завдання, партнерські матеріали, відеоінтерв'ю, спецпроєкти з медіа

Вимоги, до учасників тендера:

Досвід з розробки та реалізації комунікаційних кампанії в громадському секторі.

Розуміння діяльності громадського сектору.

Специфікації комерційних пропозицій учасників повинні бути еквівалентними

вищенаведеним специфікаціям. Вартість послуг в комерційних пропозиціях вказується в гривнях, з урахування типу послуг що включає щомісячну абонент плату або як за одну послугу. 

Ключовими критеріями відбору постачальника послуг є:

•               вартість надання послуг

•               успішний досвід реалізації комунікаційних кампаній 

•               наявність особистих ресурсів для комплексного комунікаційного супроводу проєкту.