fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Наші закупівлі

Ініціативний центр сприяння та розвитку громадського почину «Єднання» оголошує тендер на консультаційні послуги експерта з питань управління фінансовими ресурсами, пов’язаними з рахунками та залученням ресурсів з закордону.

Постачальники послуг, які мають бажання взяти участь у тендері, повинні надати свої комерційні пропозиції з 02.03.2022 р.  до 10.03.2022 р. включно (дати закриття тендеру) на електронну адресу office@ednannia.ua (з поміткою у темі листа «тендер_ експерта з питань управління фінансовими ресурсами»).

Довідки за тел. (044) 2010160

Відповідальна особа  за проведення закупівлі: Гелетій Марія

Строк надання послуг: березень – грудень 2022 року

Гранична сума закупівлі: 200 000,00 грн.

Технічні характеристики та обсяг:

Повне найменування послуги: консультаційні послуги експерта з питань управління фінансовими ресурсами, пов’язаними з рахунками та залученням ресурсів з закордону.

Очікуваний об’єм надаваних послуг включає:

-      Консультаційні послуги щодо управління процесами відкриття та супроводження рахунків ІСАР «Єднання» в Республіці Польща;

-      Консультаційні послуги щодо забезпечення дотримання законодавства щодо відкриття та управління рахунками ІСАР «Єднання» в Республіці Польща;

-      Консультаційні послуги щодо запровадження механізмів та обліку збору фінансових ресурсів для забезпечення Emergency Fund, який започатковано ІСАР «Єднання»;

-      Консультаційні послуги щодо підготовки пакету документів для заснування ІСАР «Єднання» фундації в Польщі;

-      Консультаційні послуги щодо фінансового менеджменту та приватних та/або публічних закордонних фінансових ресурсів.

Специфікації комерційних пропозицій учасників повинні бути еквівалентними вищенаведеним специфікаціям. Комерційні пропозиції можуть включати повний пакет послуг чи частини.

Вартість послуг в комерційних пропозиціях вказується в гривнях.

Ключовими критеріями відбору постачальника послуг є:

·       Вартість надання послуг;

  • Досвід з питань управління фінансовими ресурсами;
  • Досвід роботи у громадському секторі.