fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Наші закупівлі

Громадська організація «Ініціативний центр сприяння та розвитку громадського почину «Єднання» оголошує тендер на відбір постачальника послуг з організації та матеріально-технічного забезпечення Форуму громадянського суспільства "Обриси майбутнього: перемога, відновлення та модернізація України", дата проведення 30-31 травня 2023 року, м. Київ.

Форум розвитку громадянського суспільства – найбільша національна платформа для навчання, спілкування та обміну досвідом у сфері зміцнення благодійних та громадських організацій України. Форум є подією найвищого рівня неприбуткового сектору України. Завдяки масштабному представництву, це дозволяє визначити головні тренди розвитку громадянського суспільства на наступний рік.

"Обриси майбутнього: перемога, відновлення та модернізація України" - такою є цьогорічна тема Форуму розвитку громадянського суспільства.

Це все, що необхідно нам для відновлення – від швидкої гуманітарної підтримки до відбудови,  це і модернізація всіх сфер – від інфраструктури, економіки до освіти та ролі України у світі, це всі і все, хто і що наближає нашу перемогу. Ми маємо на меті створити платформу для координації, обміну досвідом та напрацювання спільного плану дій для перемоги та відновлення України.

На Форумі будуть локації, де відбуватимуться панельні дискусії, воркшопи, майстер класи, виставки соціальних бізнесів та арт об’єктів, дитяча кімната.

Заявники, що висловили бажання взяти участь у тендері, повинні надати свої комерційні пропозиції з 04.04.2023 р. по 14.04.2023 р. до 18:00 години на електронну адресу office@ednannia.ua (з поміткою у темі листа «тендер_Форум»).

Довідка за тел. (044) 201-01-60

Відповідальна особа за проведення закупівлі: Дьомкіна Валентина

Термін надання послуг: квітень - травень 2022 року

Детальні технічні характеристики та обсяг можна завантажити

(Посилання для завантаження Додаток №1)

Заявка на участь у тендері повинна містити:

  • Комерційну пропозицію (заповнений Додаток №1) з вартістю послуг, що повинна бути дійсною не менше 60 днів календарних днів з дати закриття тендеру;
  • Скановану копію Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;
  • Вартість логістичних послуг.

Вартість послуг в комерційних пропозиціях вказується в гривнях.

Комерційні пропозиції, які не відповідають цим вимогам не будуть враховані ІСАР Єднання.

Ключовими критеріями відбору постачальника є:

  • Наявність досвіду організації та проведення заходів понад 1000 осіб;
  • Надання послуг «під ключ», організація заходів в комплексі;
  • Вартість послуг;
  • Вартість логістичних послуг;
  • Наявність особистих ресурсів для комплексного організування заходів;
  • Наявність технічного персоналу що включає звукоінженера, відеооператора, світлоінженера, відеоінженера, фотографа;
  • Наявність перекладачів, сурдоперекладачів та обладнання для синхронного перекладу.

У рамках тендеру буде підтримано одну пропозицію, що відповідає технічному завданню і відповідатиме оптимальному співвідношенню ціна-якість.