fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Грантові конкурси «Швидка необхідна підтримка» та «Дофінансування залучених ресурсів» впроваджуються ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського союзу у межах проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні» (EU4Civil Society Sustainability in Ukraine).

У лютому було відібрано проєкти 2-х організацій для фінансування за цими конкурсами.

  • ГО "Інститут громадянського суспільств ("Швидка необхідна підтримка"), що підготує роз’ясненням суті ДСРР-2027 та проведе навчання для громадських організацій для стимулювання громадськості та територіальних громад до участі у стратегічному плануванні на місцях та моніторитиме нормативно-правові акти, які вносяться до Верховної Ради України та можуть впливати на регіональний розвиток.
  • та ГО "Центр розвитку соціального бізнесу "Ініціатива" ("Дофінансування залучених ресурсів"). Грант допоможе організації зібрати кошти для того, щоб навчити людей з інвалідністю займатись власною справою, підприємництвом, - тобто брати активну участь у соціальному житті.

Загальна мета конкурсів посилити стійкість громадських та благодійних організацій до викликів та надзвичайних ситуацій, допомогти подолати можливі негативні впливи та забезпечити безперервне виконання власних місій.

Прийом проєктних пропозицій триває постійно. Детальні запрошення до участі можна завантажити за посиланням тут (Швидка необхідна підтримка) and тут (Дофінансування залучених ресурсів).

Кінцевий термін подання пропозицій для розгляду на найближчому засіданні до 1 квітня 2021 року. Відповідно засідання Відбіркової комісії відбудеться 13 квітня 2021.