fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Грантові конкурси «Швидка необхідна підтримка» та «Дофінансування залучених ресурсів» впроваджуються ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського союзу у межах проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні» (EU4Civil Society Sustainability in Ukraine).

На останньому засіданні Відбіркової комісії було визначено проєкти 6-х організацій для фінансування за цими конкурсами.

У конкурсі «Швидка необхідна підтримка» переможці:

1. Громадська спілка "Український Альянс Нуль Відходів". Активісти планують посилити щонайменше п’ять-сім організацій, які працюють у сфері поводження з відходами. Надаватимуть перевірену інформацію, навчатимуть новим підходам запобіганню утворенню відходів та запровадять практику передачі досліджень, кейсів новим членам, які в подальшому використовуватимуть інформацію для своєї діяльності.

2. ГО "Едюкешнал Ера". В межах проєкту EdEra планує оновити існуючу платформу (http://blog.ed-era.com) з блогом, на якій буде розміщено та систематизовано наявні аналітичні матеріали, а також додано нові статті та дослідження для освітян.

3. ГО "Студія розвитку туристичного іміджу малих міст". Організація планує облаштувати цифрову студію – TownImageStudio з необхідною професійною технікою, на базі якої надаватимуться безкоштовні послуги, що активізують культурну, туристичну та освітню галузь в регіоні.

4. ГО "Українська академія лідерства". Завдяки гранту УАЛ покращить свою інфраструктуру та технічні спроможності, щоб здійснити навчальні програми для 200 молодих людей з усієї України та проведе заходи для громади у 5 містах (Львів, Київ, Миколаїв, Харків, Маріуполь)

5. ГО "Ліки Контроль". Організація допоможе ще більшій кількості пацієнтів дізнатися про можливість отримувати безоплатні ліки за програмою "Доступні ліки". А також проведе дослідження ефективності переведення лінійки препаратів для пацієнток з раком молочної залози в "Доступні ліки" та адвокатуватиме внесення змін до програми, щоб збільшити виживання жінок з таким діагнозом.

У конкурсі «Дофінансування залучених ресурсів» переможець:

1. ГО "Платформа взаємодій "Простір". На зібрані кошти планують провести у м. Рівному Фестиваль інновацій креативності та підприємництва, та V форум креативних індустрій, мета якого - обговорити шляхи підтримки креативної економіки регіону, та стати майданчиком для комунікації місцевого бізнесу, влади та представників креативних індустрій регіону.

 Загальна мета конкурсів посилити стійкість громадських та благодійних організацій до викликів та надзвичайних ситуацій, допомогти подолати можливі негативні впливи та забезпечити безперервне виконання власних місій.

Прийом проєктних пропозицій триває постійно. Детальні запрошення до участі можна завантажити за посиланням тут (Швидка необхідна підтримка) and тут (Дофінансування залучених ресурсів).

Кінцевий термін подання пропозицій для розгляду на найближчому засіданні до 30 липня 2021 року