fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Грантові конкурси «Швидка необхідна підтримка» та «Дофінансування залучених ресурсів» впроваджуються ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського союзу у межах проєкту «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні» (EU4Civil Society Sustainability in Ukraine).

 Відбіркова комісія визначила 2 проекти-переможці:

У конкурсі грантів  «Швидка необхідна підтримка» було відібрано проект «Посилення економічної спроможності жінок, які постраждали від домашнього насильства шляхом функціонування Офісу розвитку кар’єри». Проект реалізовуватиме ГО «Інноваційні Соціальні Рішення». Організація планує через «Офіс розвитку кар’єри» надавати комплексні психологічні, консультаційні послуги на базі соціального підприємництва «GG space» у місті Миколаєві.

У конкурсі грантів «Дофінансування залучених ресурсів» підтримано проект дофінансування 3 блоків системи поливу Дендрарію та створення спільноти активних громадян навколо Національного ботанічного саду імені Миколи Гришка в м. Києві.  Благодійний фонд "ПЕЛІ КЕН ЛІВ" планує зібрати кошти і створити спільноту однодумців навколо ботанічного саду шляхом залучення ресурсів від місцевих жителів та бізнесів.

 Загальна мета конкурсів посилити стійкість громадських та благодійних організацій до викликів та надзвичайних ситуацій, допомогти подолати можливі негативні впливи та забезпечити безперервне виконання власних місій.

Прийом проєктних пропозицій триває постійно. Детальні запрошення до участі можна завантажити за посиланням тут (Швидка необхідна підтримка) and тут (Дофінансування залучених ресурсів).

Кінцевий термін подання пропозицій для розгляду на найближчому засіданні до 20 жовтня 2021 року