fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Громадська організація ІСАР Єднання оголошує тендер на пошук експерта/ки з розробки методичних матеріалів для молодіжних працівників і працівниць, які працюють в молодіжних центрах.

Надання послуг віжбудеться в рамках програми «Зміцнення спроможності молодих людей стати агентами змін через розвиток життєвих навичок підлітків та підтримку молодіжного активізму у 7-ми західних областях», що фінансується за рахунок коштів Дитячого Фонду ООН за Угодою про співпрацю №UKR/PCA2023187/SPD2023287  від 03.07.2023 р. та змін до Угоди UKR|PCA2023287-amd\1 від 03.04.2027

Завдання:

  1. Надати методичні рекомендації молодіжним працівникам та працівницям щодо організації молодіжної роботи, яка формує компетентності молодих людей – мінім альний обсяг тексту 25 сторінок.
  2. Сформулювати навчальні результати для щонайменше 7 фіксованих послуг, які надаються молодіжними центрами та інших послуг, що надаються в рамках програмної діяльності молодіжних центрів. Сформульовані навчальні результати мають бути вимірюваними та орієнтуватися на таксономію навчальних цілей Блума.
  3. Надати методичні рекомендації щодо вимірювання досягнення навчальних результатів як молодіжними працівниками та працівницями так і самими молодими людьми.

Під час створення методичних рекомендацій необхідно орієнтуватися на концепцію фіксованих послуг у 10 молодіжних центрах «Неймовірна сімка» (https://drive.google.com/file/d/1q1thiN0v0dnraGNUsRIzfVQ195Msx5hH/) та на стандарти якості молодіжних центрів (https://drive.google.com/file/d/1Dehxma5-2t-kOoiBJNFdZSzfleqX7mzg/) .

Цільова аудиторія:

Методичні рекомендації створюються для молодіжних працівників і працівниць, які працюють в молодіжних центрах і можуть використовувати їх для відслідковування розвитку компетентностей молодих людей, які відвідують та/або беруть участь у заходах молодіжного центру на регулярній основі.

Термін виконання: травень-вересень 2024

Вимоги до консультантів:

  • Мати досвід розробки методичних матеріалів для молодіжних працівників і працівниць – надати розроблені матеріли
  • Мати досвід молодіжної роботи – не менеше 2 років у якості тренера
  • Бути обізнаними щодо розвитку молодіжної роботи в Україні, мати підтверджуючі сертифікати про проходження курсів та тренінгів з молодіжної роботи.

Умови роботи:

  • дистанційна робота
  • конкурентна винагорода
  • перш ніж підписати контракт, кандидат повинен/на знати і підписати кодекс поведінки в організації, звернути увагу на пункт стосовно ЗСЕН у Контракті, звернути увагу про обов’язкове навчання з ЗСЕН для усього персоналу організації;
  • при подальшій роботі з працівниками організації співробітник інтегрується в навчання ЗСЕН в процес адаптації у новому робочому місці і регулярно відвідує курси підвищення кваліфікації протягом усього часу роботи співробітника в організації
  • з кандидатом буде проведена робота по перевірці біографічних даних, рекомендаційних листів і довідок кандидата, що етична поведінка кандидата є частиною щорічної атестації, шляхом направлення листа з бланком перевірки попередньому роботодавцю кандидата на заміщення вакантної посади, для підтвердження отримання інформації з відкритих джерел, рекомендаційних листів в межах чинного в Україні законодавства про працю, поваги до недоторканності приватного життя та захисту персональних даних.
  • ІСАР «Єднання» впроваджує політику запобігання сексуальним домаганням, сексуальній експлуатації та нарузі, в тому числі на робочому місці. Процедури регулюються відповідно до політики ЗСЕН та організаційних правил і положень організації. Сексуальна експлуатація та наруга заборонені в усіх формах.
  • ІСАР «Єднання» забезпечує гендерну збалансованість при прийомі на роботу і проводите гендерно нейтральні співбесіди.  

Резюме та супровідний лист із обґрунтуванням намірів працювати в ІСАР Єднання на цій позиції прохання надсилати до 16:00 10 травня 2024 року на електронну пошту office@ednannia.ua з темою листа «експерт/ка з розробеи методичних рекомендацій для молодіжних центрів». Просимо обов'язково вказати бажаний рівень винагороди.

Тільки кандадати, резюме яких буде відібрано, будуть запрошені на співбесіду.