fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Громадська організація ІСАР Єднання оголошує тендер на пошук експерта/ки з соціального шкільного підприємництва.

Надання послуг віжбудеться в рамках програми «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України», що імплементується ІСАР Єднання, за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW.

Завдання:

  1. Надати практичні рекомендації щодо програми навчання та супроводу учнів в межах тематики «соціальне шкільне підприємництво»
  2. Надати підтримку у формування відбіркової процедури, системи оцінювання та складу журі з метою надання грантової підтримки для запуску 10 соціальних шкільних підприємств.
  3. Надати супровід в грантовому процесі та звітуванні грантерів з метою мінімізації ризиків під час створення 10 соціальних шкільних підприємств.

Під час роботи необхідно орієнтуватись на затверджених МОН Навчальній програмі курсу за вибором «Соціальне шкільне підприємництво» та посібнику Соціальне шкільне підприємництво: твій перший стартап.

Цільова аудиторія:

Рекомендації, підтримка та супровід надаються партнерам програми  «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України», що імплементується ІСАР Єднання, за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW, які реалізують компонент запуску 10 соціальних шкільних підприємств.

Термін виконання: липень-грудень 2024

Вимоги до консультантів:

  • Мати досвід роботи з темами соціального, молодіжного та шкільного підприємництва не менше 5 років.
  • Мати досвід супроводу та консультування в проєктах розвитку підприємництва.
  • Бути обізнаними щодо сучасних тенденцій та останніх розробок в тематиці соціального шкільного підприємництва.

Умови роботи:

  • дистанційна робота
  • конкурентна винагорода
  • перш ніж підписати контракт, кандидат повинен/на знати і підписати кодекс поведінки в організації, звернути увагу на пункт стосовно ЗСЕН у Контракті, звернути увагу про обов’язкове навчання з ЗСЕН для усього персоналу організації;
  • при подальшій роботі з працівниками організації співробітник інтегрується в навчання ЗСЕН в процес адаптації у новому робочому місці і регулярно відвідує курси підвищення кваліфікації протягом усього часу роботи співробітника в організації
  • з кандидатом буде проведена робота по перевірці біографічних даних, рекомендаційних листів і довідок кандидата, що етична поведінка кандидата є частиною щорічної атестації, шляхом направлення листа з бланком перевірки попередньому роботодавцю кандидата на заміщення вакантної посади, для підтвердження отримання інформації з відкритих джерел, рекомендаційних листів в межах чинного в Україні законодавства про працю, поваги до недоторканності приватного життя та захисту персональних даних.
  • ІСАР «Єднання» впроваджує політику запобігання сексуальним домаганням, сексуальній експлуатації та нарузі, в тому числі на робочому місці. Процедури регулюються відповідно до політики ЗСЕН та організаційних правил і положень організації. Сексуальна експлуатація та наруга заборонені в усіх формах.
  • ІСАР «Єднання» забезпечує гендерну збалансованість при прийомі на роботу і проводите гендерно нейтральні співбесіди.  

Резюме та супровідний лист із обґрунтуванням намірів працювати в ІСАР Єднання на цій позиції прохання надсилати до 10 травня 2022 року на електронну пошту office@ednannia.ua з темою листа «експерт/ка з розробеи методичних рекомендацій для молодіжних центрів». Просимо обов'язково вказати бажаний рівень винагороди.

Тільки кандадати, резюме яких буде відібрано, будуть запрошені на співбесіду.