fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

13-14 травня триває перший офлайн-модуль навчальної програми "Фасилітація: сучасне лідерство та кращі інструменти роботи з групами". 

 IMG 20210513 101211

Програма спрямована на покращення навичок фасилітації інфраструктурних організацій, які надають послуги з організаційного розвитку на Платформі "Маркетплейс", включаючи онлайн фасилітацію, для проведення заходів з організаційного розвитку для ОГС України. В навчанні беруть участь представники громадських і благодійних організацій, які надають послуги в сфері зміцнення потенціалу неприбуткових організацій.

IMG 20210513 101232

«Для Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства важливо підтримувати інфраструктурні організації, які надають навчальні послуги для організацій громадського сектору, та інвестувати в їхній розвиток. Це сприятиме розвитку та посиленню громадянського суспільства України», - говорить Володимир Шейгус, виконавчий директор ІСАР Єднання.

COPY COPY Обкладинка Facebook події 1920x1080 пікс

Навчальна програма організована в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.