fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Сьогодні, у період повномасштабної війни багато громад отримують благодійну та гуманітарну допомогу по всій території України. Важливо зауважити, що ці поняття не є тотожними. Вони мають окремі різні профільні закони, зрештою, і процедури.

Масштаби гуманітарної допомоги Україні вражають. Однак, важливо пам’ятати про те, що її нецільове використання має свої наслідки.

Нещодавно на законодавчому рівні було підвищено відповідальність за витрачання гуманітарної допомоги, а минулого вебінару ми отримали від вас багато запитів щодо її оподаткування.

Тож, тема наступного вебінару нашої воєнної рубрики "Податкові виклики для ГО в умовах війни" така – "Благодійна & Гуманітарна допомога: правила обліку і оподаткування".

У прямому ефірі 26 липня, о 12:00 поговоримо про таке:

- Облікові правила та первинний документообіг видачі гуманітарної/благодійної допомоги безпосередньо бенефіціарам:

  • ОТГ
  • шелтерам
  • ЗСУ
  • Теробороні
  • фізичним особам
  • через волонтерів

А також обговоримо податкові правила, що стосуються цієї теми.

Аби розмова мала максимально практичний ефект, запрошуємо вас заздалегідь залишати свої запитання на задану тему. Також ви можете поділитися конкретними викликами, що виникають у вашій діяльності та які хочете вирішити. 

Запрошуємо реєструватися і лишати питання, які ми розбиремо під час ефіру. Реєстрація тут.

На ваші запитання під час прямого ефіру відповідатиме Лариса Шкурка - сертифікована аудиторка, керуюча партнерка Compass Group.

Прямий ефір проходитиме у zoom, а також на фейсбук сторінці ІСАР Єднання

Запис попередніх вебінарів, презентації та роз'яснення окремих податкових питань для ГО ви можете знайти на нашій платформі тут.

До зустрічі в ефірі!