fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

ПОВНУ РОГРАМУ ФОРУМУ ДИВІТЬСЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ

Важкі часи потребують сміливих рішень. Тож улюбленій події активістів, благодійників і волонтерів - бути, не дивлячись на всі складнощі й небезпеку. Ми знову зберемося усі разом, щоб вчитися, надихатися, обмінюватися досвідом, мережуватися.... А понад усе - обійматися, мовчати у пам'ять про загиблих, планувати нашу перемогу та справедливий суд.

Форум знову чекає усіх, кому не байдужа доля України. Цьогоріч наша стійкість стала прикладом і натхненням для усього світу. Саме в Україні сьогодні вирішується, чи спроможна світова система безпеки підтримувати мир на планеті. Чи існуватиме завтра світ, в якому Розмаїття є запорукою процвітання та розвитку? Відповідь сьогодні дає Україна - основний елемент Вільного Світу.

Вільне майбутнє для цілого світу створюють люди, які раніше навіть уявити не могли, що вони здатні вивозити людей з окупації; давати прихисток і їжу тим, хто втратив дім; шукати зброю та знаходити кошти для її купівлі, адвокатувати допомогу Україні у Брюсселі та Вашингтоні. 24 лютого ми всі прокинулися волонтер/ками і сьогодні саме волонтери є основним елементом українського громадянського суспільства.

5 грудня, в Міжнародний день волонтера, запрошуємо відсвяткувати внесок кожного українця у нашу перемогу.

А перемога обов'язково настане! Сміливі та згуртовані єдиною метою, українці вже стали уособленням життєстійкості. Наші меми, гумор, винахідливість, наша впертість і вміння брати відповідальність на себе, не чекаючи команд із "центрів прийняття рішень" - основні елементи нашої перемоги. Запрошуємо разом пошукати й інші, важливі не тільки для перемоги, але й для повоєнного розцвіту України.

  • Коли? 5 грудня
  • Де? Офлайн у Києві, в захищеному укритті та онлайн, на сайті події https://forum.ednannia.ua

MicrosoftTeams image 28

Ми очікуємо багато нових ініціатив серед учасників, насичені панельні дискусії, презентації донорських фондів та проєктів міжнародної технічної допомоги, практичні воркшопи для підвищення спроможностей організацій громадянського суспільства, майстер-класи, ярмарки соціальних бізнесів, улюблене ”Кафе відкриттів та інсайтів“, і звичайно ж історії успіху, які надихають😊 

MicrosoftTeams image 26

Зареєструватися у цій формі для онлайн переглядуhttps://cutt.ly/sNHOvqu

Долучайтеся до сторінки події у мережі Фейсбук: https://www.facebook.com/events/151465073858581 

Уже найближчим часом програма заходу, ключові спікери та сюрпризи (який же Форум без приємних несподіванок? 😊 публікуватимуться у ФБ і на нашому сайті ednannia.ua

Не можемо дочекатися зустрічі з вами! :)