fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

DSC 2557
ІСАР Єднання відзначив переможців конкурсу журналістських робіт на краще висвітлення теми відновлення України та євроінтеграції серед журналістів регіональних ЗМІ та місцевих видань «Відновлення України: шлях до єдності».

«Роль незалежних медіа є ключовою для розвитку громадянського суспільства, та демократії загалом. Особливе значення в цьому процесі мають регіональні медіа, які знають, як донести важливу інформацію до аудиторії своїх громад. А оперативність, правдивість і коректність поданої інформації цінні для будь-якої громади у прийнятті важливих рішень. Тож, дякуємо вам за взаємодію з громадянським суспільством та вашу кропітку роботу», – наголосив виконавчий директор ІСАР Єднання Володимир Шейгус під час урочистої церемонії нагородження переможців конкурсу журналістського конкурсу. Дипломи переможців від ІСАР Єднання та грошову винагороду 940 євро еквівалентно у гривні отримали:

«Відновлення – це важка тема, але про неї треба писати. Перемога  у цьому конкурсі – це своєрідне визнання нашої роботи. Для нас, журналістів, важливо знати, що ми робимо щось правильне і корисне для суспільства. Інколи ти запитуєш себе, чи зробив ти хороший матеріал? І перемога у конкурсі ІСАР Єднання – це свідчення того, що ти рухаєшся у правильному напрямку», – сказала Юлія Бойченко під час нагородження переможців.

Конкурс «Відновлення України: шлях до єдності» проводився в рамках проєкту «Зміцнення потенціалу місцевих і регіональних журналістів з інформування про відновлення та євроінтеграцію України», який реалізує ІСАР Єднання за фінансової підтримки Євросоюзу та Німецького фонду Маршалла США.