fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

anWJJ

У школі фандрейзингу відбувся урочистий випуск. Цього року 24 випускники отримали сертифікати про успішне завершення навчання.

Школа фандрейзингу  ІСАР Єднання – це унікальна освітня програма, спрямована на розвиток навичок залучення ресурсів для громадських організацій та соціальних ініціатив. Вона реалізується у партнерстві з Інститутом професійного фандрайзингу. Програма школи охоплює різноманітні теми, включаючи стратегії фандрейзингу, комунікації з донорами, написання грантових заявок та багато іншого.

«Фандрейзинг не легка справа, але дуже потрібна для ефективної роботи ОГС Школа фандрейзингу ІСАР Єднання надає учасникам всі інструменти, необхідні для ефективного залучення ресурсів, та відкриває нові горизонти для розвитку громадських ініціатив», - сказав виконавчий директор ІСАР Єднання Володимир Шейгус під час вручення сертифікатів цьогорічним випускникам.

Школа проходила у гібридному форматі. 85% програми школи —це вдосконалення  практичних навичок. «Школа фандрейзингу ІСАР Єднання – це поштовх до професії. Учасники отримали теоретичні знання та практичні навички, а також ідеї для своїх проектів, як збирати мільйони для громадського сектору, Впевнена, що цей досвід стане у нагоді нашим випускники», - сказала очільниця Інституту професійного фандрайзингу, викладачка школи фандрейзингу ІСАР Єднання Світлана Куць.

У Києві 12 вересня ІСАР Єднання проводить великий Саміт фандрейзерів «Помічники героїв». Тож запрошуємо всіх, хто цікавиться професійним фандрейзингом приєднуватися до нас. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/U5CKDW2wjWnm4eD36

Школа фандрейзингу організована ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.